«Ισοφαρίζει» την πρόταση για Πογκμπά η Ρεάλ!

«Ισοφαρίζει» την πρόταση για Πογκμπά η Ρεάλ!

bet365

Έτοιμη να ρίξει την... βόμβα φέρεται να είναι η Ρεάλ.

Μπορεί η Μάντσεστερ να έχει «ονομαστεί» ως απόλυτο φαβορί, όμως, η Ρεάλ φαίνεται πως δε το βάζει κάτω και θέλει να κάνει ρελάνς για να «κλέψει» τον Πογκμπά! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν έγκυρα δημοσιεύματα, η «βασίλισσα» ετοιμάζεται να ισοφαρίσει την πρόταση των Άγγλων, όχι μόνο αυτή που ήδη έχουν καταθέσει, αλλά και όποια κάνουν στο μέλλον.

Αν επιβεβαιωθούν όλα αυτά. η υπόθεση παίρνει διαφορετική τροπή, με τους Ισπανούς να δίνουν, ουσιαστικά, «λευκή επιταγή» στην Γιουβέντους. Και με την συμμετοχή του συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την παρουσία του Ζιντάν, η Ρεάλ μπορεί να κάνει την ανατροπή και να γίνει εκείνη το μεγάλο φαβορί για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Μεγάλοι νικητές από όλη αυτή την υπόθεση, πάντως, θα είναι οι πρωταθλητές Ιταλίας, που θα εισπράξουν ένα αστρονομικό ποσό για να πουλήσουν - αν το κάνουν - τον παίκτη που πήρε ως ελεύθερο από την Γιουνάιτεντ! Ήδη έχει απορρίψει πρόταση τουλάχιστον 110 εκατ. ευρώ, με το ποσό να πλησιάζει όλο και πιο πολύ στα λεφτά που πρόσφατα έδωσε για να χτίσει τον νέο της γήπεδο (155 εκατ. ευρώ)!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα