Ανακοινώθηκε ο Μακ!

Ανακοινώθηκε ο Μακ!

Gazzetta team
Ανακοινώθηκε ο Μακ!

bet365

Την επίσημη πώληση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού στη Ζενίτ ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας τον για τα όσα πρόσφερε στον Δικέφαλο του Βορρά.

Πρόλαβε κι έκανε πολλά μέσα σε δύο χρόνια που ήταν στον ΠΑΟΚ. 58 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 14 γκολ. 7 ματς στο Κύπελλο και 4 γκολ. 16 αγώνες στην Ευρώπη και 10 γκολ! Στο σύνολο ο Ρόμπερτ Μακ πρόλαβε κι αγωνίστηκε σε 81 παιχνίδια με την φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» και σημείωσε 28 γκολ.

Ομως όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικά 24ωρα ο Ρόμπερτ Μακ έφτιαξε βαλίτσες για Ρωσία και Αγία Πετρούπολη μιας και θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της Ζενίτ. Αυτό ανακοινώθηκε κι επίσημα από πλευράς ΠΑΟΚ ο οποίος τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή, Ρόμπερτ Μακ, στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για όλα όσα πρόσφερε στον Σύλλογο μας και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του», ήταν η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα