Με 21 στο Άμστερνταμ ο ΠΑΟΚ
Προετοιμασία τέλος για τον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του βορρά» να είναι πανέτοιμος για τις... μάχες με τον Άγιαξ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη στο Άμστερνταμ και ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία και η οποία αποτελείται από 21 παίκτες.
Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μελίσσας, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κουλούρης .
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
