Ούτε λεπτό ανάσα… (vid)
Η αποστολή προσγειώθηκε στις 14.00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κι έπειτα από μια απαραίτητη ανάσα, οι παίκτες επέστρεψαν στις υποχρεώσεις μοιρασμένοι σε δύο γκρουπ.
Οι 11 βασικοί του αγώνα με τον Άγιαξ κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με πισίνα και ποδήλατο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Μακεδονία Palace».
Οι υπόλοιποι παίκτες βρέθηκαν στην Τούμπα για κανονική προπόνηση που είχε ασκήσεις κυκλοφορίας, κατοχής, τεχνικής και τελειώματα.
Το ιατρικό δελτίο από το χθεσινό ματς είναι σχεδόν άδειο. Τζαβέλλας , Τσίμιροτ , Ροντρίγκες , Χαρίσης , Σάχοφ δέχτηκαν χτυπήματα, μα δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Από εκεί και πέρα, ο Εργκούς Κάτσε ακολούθησε την προπόνηση, ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Αχιλλέας Πούγγουρας παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.
Την Πέμπτη (28.07) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (29.07) στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
