Ντε Λα Μπέγια για στόπερ

Ντε Λα Μπέγια για στόπερ

Δημήτρης Τομαράς
Ντε Λα Μπέγια για στόπερ

bet365

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα και το βαρύ κλίμα για τον Μανουέλ Ντα Κόστα ωθούν τον Βίκτορ στην σκέψη για τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια για στόπερ.

Είναι ακόμα νωρίς για τις τελικές αποφάσεις του Βίκτορ Σάντσεθ για τον επαναληπτικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά αλλά εκτός από τα... γκάζια στον Ρέντη υπάρχουν και δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα ειδικά στο κομμάτι του κέντρου της άμυνας που επηρεάζουν τον σχεδιασμό της 11άδας. Για τον Δημήτρη Σιόβα ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πως θα μπορεί να είναι διαθέσιμος για τις 3 Αυγούστου ενώ για τον εδώ και καιρό... φευγάτο, Μανουέλ Ντα Κόστα, το κλίμα έχει βαρύνει για τα καλά. Η μία βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας θα είναι ο Αλμπέρτο Μποτία.

Η άλλη μπορεί κάλλιστα να είναι ο Ντε Λα Μπέγια, με δεδομένους τους... πονοκεφάλους που έχει στο αγωνιστικό σκέλος ο Βίκτορ. Ο Ισπανός αρ. μπακ που έχει δοκιμαστεί και ως στόπερ από τον ερυθρόλευκο τεχνικό. Δεν είναι ο μόνος βέβαια. Εκεί έχει δοκιμάσει ακόμα και τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, που έχει παίξει στόπερ σε επίσημους αγώνες στον Ολυμπιακό. Υπάρχει και η επιλογή του Πραξιτέλη Βούρου, που έχει παίξει και κεντρικός αμυντικός και δεξιός μπακ, ωστόσο δύσκολα σε μία τόσο κρίσιμη αναμέτρηση ο Βίκτορ θα καταλήξει στον πιτσιρικά. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια (σ.σ. εφόσον ξεκινήσει βασικός στόπερ ο Ντε Λα Μπέγια) θα πρέπει να επιστρατευθεί ο Αρτούρ Μαζουάκου για την μία θέση στα άκρα της ερυθρόλευκης άμυνας για να πάει ο Ντιόγο Φιγκέιρας στην άλλη πλευρά.

Υπάρχει μία αίσθηση και εντύπωση πως ο Βίκτορ θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα αλλά και στον τρόπο προσέγγισης του αντιπάλου. Αλλαγές που μπορεί να είναι και περισσότερες από δύο και εκτός από την άμυνα μπορεί να αφορούν κέντρο και επίθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα