Τελευταία (;) ευκαιρία για Ντα Κόστα και 4-3-2-1

Τελευταία (;) ευκαιρία για Ντα Κόστα και 4-3-2-1

Δημήτρης Τομαράς
Τελευταία (;) ευκαιρία για Ντα Κόστα και 4-3-2-1

bet365

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα ενδέχεται να πάρει την ευκαιρία από τον Βίκτορ Σάντσεθ για να παίξει βασικός με την Χαποέλ Μπερ Σεβά. Δοκιμή με σχήμα με τρία αμυντικά χαφ με Τσόρι - Φορτούνη μπροστά.

Στο μυαλό του Ισπανού υπάρχουν ακόμα όλα τα άλλα ενδεχόμενα (σ.σ. όπως του Ντε Λα Μπέγια) για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο ο Ντα Κόστα φαίνεται να παραμένει υποψήφιος για αντί-Σιόβας. Μπορεί να είναι και η τελευταία του ευκαιρία να δείξει πως μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Από πλευράς ψυχολογίας είναι καλύτερα ο Μανουέλ Ντα Κόστα, όμως ένα βασικό ζητούμενο για τον Βίκτορ είναι το επίπεδο της ετοιμότητάς του ενόψει της ρεβάνς με Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Εκτός αυτού ο Βίκτορ μεταξύ άλλων δοκίμασε και το 4-3-2-1. Σχήμα με τρία αμυντικά χαφ και μπροστά τους τον Τσόρι με τον Φορτούνη. Στις βασικές επιλογές ήταν και ο Καμπιάσο και ο Ντα Κόστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα