Τα δεδομένα για Τζούτζακ και οι νέες επαφές

Τα δεδομένα για Τζούτζακ και οι νέες επαφές

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Τζούτζακ και οι νέες επαφές

bet365

Ο Μπάλας Τζούτζακ παραμένει μία περίπτωση που... παλεύει ο Ολυμπιακός. Κινητικότητα στο Λιμάνι και την Κυριακή και πληροφορίες από Τουρκία για πιθανή άφιξη του ατζέντη του στην Ελλάδα.
Η Αλ Γουάντα έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό με την πρόταση των 3,1 εκατ. ευρώ που είναι κοντά στις αξιώσεις της Μπούρσασπορ, που ζητάει 3,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο οι τουρκικές πηγές θέλουν τον πειραϊκό σύλλογο να παραμένει στο... παιχνίδι της διεκδίκησης του Μπάλας Τζούτζακ καθώς deal με την Αλ Γουάντα δεν υπήρξε και ενώ γίνεται λόγος για... ακύρωση του ραντεβού του ατζέντη του με την διοίκηση των Τούρκων για να αποσαφηνιστεί πλήρως το... status του στην ομάδα και για πιθανό επικείμενο ταξίδι του στην Ελλάδα για μία επαφή από κοντά με τους Πειραιώτες. Άλλωστε η ομάδα της Προύσας χρωστάει χρήματα στον Ούγγρο διεθνή winger που πιέζει να φύγει και που έχει ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε να παίξει στην χώρα μας.
Εκτός από τον Ολυμπιακό η πλευρά του Τζούτζακ υποστηρίζει πως έχει στα χέρια της κρούση από την Χέρτα Βερολίνου. Προς το παρόν ως φαβορί για τον παίκτη συνεχίζει να παρουσιάζεται η Αλ Γουάντα ενώ προ ημερών είχε διαρρεύσει ότι η ομάδα από το Ντουμπάι είχε την πρόθεση να δώσει στον Μπάλας Τζούτζακ συμβόλαιο δύο ετών με αποδοχές πάνω από 2,3 εκατ. ευρώ. Στο Λιμάνι πάντως υπήρξε έντονη κινητικότητα για διάφορα θέματα σχετικά με ρόστερ και μεταγραφές και την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα