Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε Σαραϊδάρη

Δημήτρης Τομαράς
Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε Σαραϊδάρη

bet365

Περί τις δύο ώρες διήρκησε η συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ για τον ορισμό νέου αρχιδιαιτητή ο οποίος θα είναι ο Δημήτρης Σαραϊδάρης (14-1-1 οι ψήφοι). Το Gazzetta.gr βρέθηκε εκεί και σας μετέφερε τις εξελίξεις...

Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης είναι ο εκλεκτός της Σούπερ Λίγκας για την θέση του αρχιδιαιτητή. Οι 14 από τις 16 ομάδες - η ΑΕΛ πρότεινε και ψήφισε Κάκο ενώ ο Παναθηναϊκός ψήφισε λευκό με τους «πράσινους» πάντως να ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν θέμα με το πρόσωπο (σ.σ. αρχικά υπήρχε πρόθεση για αποχή) - έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον άλλοτε βοηθό του Κύρου Βασσάρα.

Ο Παναιτωλικός είχε κάνει άλλες προτάσεις αλλά για λόγους αρχής και πλειοψηφίας στήριξε και αυτός την επιλογή Σαραϊδάρη. Παράλληλα επικυρώθηκε το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών χωρίς πάντως να αποκλείεται η παρέμβαση της Nova για κάποιες επιμέρους διορθώσεις.

Η συνεδρίαση είχε ξεκινήσει στις 14:15 (σ.σ. τελείωσε γύρω στις 16:00), και μερικές ομάδες είχαν διπλή εκπροσώπηση όπως Ολυμπιακός με Αγραφιώτη και Βρέντζο, ενώ τελευταίοι προσήλθαν οι Αλέξης Κούγιας και Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο Σαραϊδάρης ήταν το όνομα που είχε προκύψει για τον εκπρόσωπο για το ισπανικό μοντέλο και ήταν εξαρχής το φαβορί.

Το θέμα ήταν πως δεν είχαν συμφωνήσει όλοι για τον εκλεκτό πριν την έναρξη του Δ.Σ., αλλά όπως φάνηκε η πλειοψηφία στήριξε την επιλογή του Δημήτρη Σαραϊδάρη. Παρών και ο Μαθιουλάκης, πρόεδρος του Πλατανιά, που δεν ηταν στην άτυπη συνάντηση των «μικρών». Δεν εθεάθησαν και δεν ήταν στο Δ.Σ. οι κ.κ. Πανόπουλος και Κωστούλας. Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως είχε γενικά η στάση Κούγια που μαζί με τους άλλους εκπροσώπους της Λάρισας είχαν αποχωρήσει από την συνάντηση των «μικρών».

Έναν αρχιδιαιτητή θα έχει η Λίγκα, που θα είναι ο Σαραϊδάρης, έναν θα έχει η ΕΠΟ (σ.σ. ένα όνομα που... παίζει είναι του Κάκου) και έναν επιδιαιτητή για τον οποίο θα συμφωνήσουν και οι δύο. Όσον αφορά στους υποψήφιους της διοργανώτριας αρχής στην ΕΠΟ θα είναι τέσσερις και θα ψηφίζονται στη Γ.Σ. της ΕΠΟ, μετά την αλλαγή του καταστατικού.

Αναλυτικά οι αποφάσεις

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 1ης και 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2016-17 θα οριστεί μετά τους αγώνες των ομάδων της Super League που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA αυτή την εβδομάδα.

2/ Εκπρόσωπος της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ επιλέχθηκε ο κ. Δημήτριος Σαραϊδάρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα