Κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κασάμι

Κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κασάμι

Κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κασάμι

bet365

Σε προχωρημένες επαφές με την Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται ο Παϊτίμ Κασάμι με τον Φιλίπ Μοντανιέ να «φωτογραφίζει» την απόκτηση του.

Ο Παϊτίμ Κασάμι πλησιάζει στη Φόρεστ με την Nottingham Post να αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την μετακίνηση του από τον Ολυμπιακό στον βρετανικό σύλλογο.Ο Φιλίπ Μοντανιέ μετά την ήττα με 2-1 από την Χαλ στο τελικό φιλικό προετοιμασίας είχε τονίσει πως ήλπιζε να φέρει έναν μέσο στον σύλλογο, ο οποίος θα αποτελέσει το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα επί των ημερών του.

«Χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες γιατί είχαμε κάποιους τραυματισμούς. Θα μιλήσω με τον Φαουάζ Αλ Χασαουί γι' αυτό.

Στόχος μας είναι να φέρουμε κάποιους ποδοσφαιριστές πριν από το ματς με την Μπέρτον. Αυτός είναι ο στόχος . Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που εξετάζουμε, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω τίποτα αυτή τη στιγμή».

Ο Κασάμι αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο για την Φόρεστ και πλέον αναμένονται εξελίξεις.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα