Άγριο... χέρι Κοντονή σε ΕΠΟ για Επιτροπή Δεοντολογίας

Φώτης Καρακούσης
Άγριο... χέρι Κοντονή σε ΕΠΟ για Επιτροπή Δεοντολογίας

bet365

Και η κόντρα της Πολιτείας με την ΕΠΟ συνεχίζεται. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με επιστολή του στην Ομοσπονδία της ζητάει μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες να επαναφέρει τα άτομα που υπήρχαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η κόντρα της Πολιτείας με την ΕΠΟ έχει περάσει από πολλά κύματα και σήμερα είχαμε ένα ακόμα σημαντικό επεισόδιο στις σχέσεις τους. Συγκεκριμένα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με επιστολή του κατηγορεί την Ομοσπονδία για την αλλαγή προσώπων στην Επιτροπή Δεοντολογίας και του Πειθαρχικού Οργάνου της Football League.
Δεν μένει όμως μόνο εκεί χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αλλά δίνει προθεσμία στην ΕΠΟ τριών ημερών, προκειμένου να επαναφέρει τις ίδιες επιτροπές. Σε αντίθετη περίπτωση κάνει λόγο για άμεσα μέτρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής απέστειλε σήμερα στην ΕΠΟ την παρακάτω επιστολή με αφορμή την αυθαίρετη, παράνομη και εν κρύπτω παρέμβαση της στη σύνθεση των δικαιοδοτικών οργάνων του ποδοσφαίρου. Η επιστολή κοινοποιήθηκε στη FIFA, στην UEFA, τη Superleague, τη Football League και τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθήνων.

 

Τελευταία Νέα