Γκιρτζίκης: «Φαίνεται ότι στη Βραζιλία έχει άλλη ενημέρωση ο Κοντονής»

Δημήτρης Τομαράς
Γκιρτζίκης: «Φαίνεται ότι στη Βραζιλία έχει άλλη ενημέρωση ο Κοντονής»

bet365

Η ΕΠΟ έστειλε ήδη επιστολή - απάντηση σε Κοντονή, FIFA, UEFA και εισαγγελικές Αρχές με τον πρόεδρό της να σχολιάζει στο Gazzetta.gr την ενέργεια του Υπουργού.

Η κόντρα Πολιτείας - Κοντονής καλά κρατεί. Το απόγευμα της Τετάρτης παίχθηκε ένα ακόμα επεισόδιο που αφορά στην σύνθεση των επιτροπών δικαιοδοτικών οργάνων.

Η ΕΠΟ μέσω του προέδρου της, Γιώργου Γκιρτζίκη, έκανε γνωστό στο Gazzetta.gr ότι απάντησε ήδη στη νέα επιστολή Κοντονή που δεν εστάλη μόνο στην Ομοσπονδία. «Φαίνεται ότι στη Βραζιλία έχει άλλη ενημέρωση ο κύριος Κοντονής. Εμείς ως ΕΠΟ έχουμε ήδη απαντήσει. Δεν μπορώ καν να χαρακτηρίσω το περιεχόμενο και το ύφος της επιστολής που μας έστειλε. Απαντήσαμε λοιπόν όπως έπρεπε με επιστολή προς τον ίδιο, τις FIFA και UEFA αλλά και την εισαγγελέα, κ. Θάνου.

Η αντίδρασή μας είναι γραπτή. Εάν νομίζει πως επειδή είναι Υπουργός μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει είναι γελασμένος. Όπως σας είπα και πριν φαίνεται ότι εκεί που είναι έχει άλλη ενημέρωση. Δεν μας πληροφόρησαν καλά», μας τόνισε σχετικά ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα