Τουλάχιστον τέσσερις στο... κάδρο για αποχώρηση

Τουλάχιστον τέσσερις στο... κάδρο για αποχώρηση

Δημήτρης Τομαράς
Τουλάχιστον τέσσερις στο... κάδρο για αποχώρηση

bet365

Οι Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Ντουρμάζ και Φιγκέιρας είναι τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στην επικίνδυνη... ζώνη στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οι πιθανότητες για δύο ακόμα.

Οι τρεις ήταν σε status μεταγραφής ή εάν θέλετε αποχώρησης πριν τα ματς με την Χαποέλ. Ο τέταρτος έβαλε τον εαυτό του εκεί με τις κάκιστες εμφανίσεις του.

Οι Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Ντουρμάζ και Φιγκέιρας είναι οι τέσσερις παίκτες που είναι πιο κοντά στην... έξοδο σε σχέση με άλλους. Σε δυσμενή θέση μπορεί να βρεθεί και ο Ιντέγιε Μπράουν ενώ ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς είναι ένας παίκτης που εδώ και καιρό έχει απασχολήσει τους Τούρκους, που εμφανίζονταν διατεθειμένοι να δώσουν αρκετά χρήματα.

Όλα αυτά βέβαια θα κριθούν άμεσα και σίγουρα η... μαύρη λίστα έχει μεγαλώσει. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως πέραν των τεσσάρων - που σας τονίσαμε πιο πάνω - υπάρχουν και ακόμα τέσσερις που μπορεί να φύγουν. Θυμίζουμε πως πριν τους αγώνες με την Χαποέλ είχε τεθεί ως στόχος η απόκτηση τουλάχιστον εντός στόπερ, ενός οχταριού, ενός winger και ενός φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα