Ο Ουζουνίδης, ο Μίτσελ και η γαλλική αγορά...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ουζουνίδης, ο Μίτσελ και η γαλλική αγορά...

bet365

Ο Ουζουνίδης παραμένει φαβορί για τον ερυθρόλευκο πάγκο αλλά εν μέσω αντιδράσεων. Στο... βάθος Μίτσελ και Γαλλία. Προς αποχώρηση Φιγκέιρας και Μανιάτης. Τα 5 εκατ. ευρώ για Μιλιβόγιεβιτς.

Ο Βίκτορ - όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή - είναι ήδη... φευγάτος. Ο Ουζουνίδης συνεχίζει να είναι σε πρώτο πλάνο, ωστόσο ακόμα επισημοποίηση συμφωνίας δεν υφίσταται.

Λίγο οι δεύτερες σκέψεις που υπάρχουν λόγω των αντιδράσεων του κόσμου της ομάδας σχετικά με το ποδοσφαιρικό παρελθόν του (σ.σ. αντιδράσεις εκτός από Ολυμπιακό και τους οπαδούς του - που εκφράζονται έντονα ακόμα και μέσω των social media - υπήρξαν και από μεριάς οπαδών του Πανιωνίου) και λίγο πως μετά την επαφή της Παρασκευής δεν υπήρξε αμέσως ανακοίνωση έχουν φέρει λίγο πίσω το θέμα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Συνεχίζει να είναι πάντως το πρώτο φαβορί για τον πάγκο. Μέχρι νεοτέρας πάντα.

Απλώς τώρα έχουν αυξηθεί κάπως οι πιθανότητες για ανατροπή δεδομένων για τον προπονητή. Φαίνεται πως το ζήτημα του νέου ερυθρόλευκου κόουτς θα ξεκαθαρίσει οριστικά το Σάββατο ενώ από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό, επίσημα ή ανεπίσημα.

Από εκεί και πέρα για τον ερυθρόλευκο πάγκο υπάρχουν και άλλες επιλογές. Το όνομα του Μίτσελ έχει προκύψει από την πρώτη ημέρα (σ.σ. ως πιθανή επιστροφή) ενώ εξαιτίας της παρουσίας του Φρανσουά Μοντέστο στην ομάδα γίνεται λόγος και για γαλλικές επιλογές ενώ από χθες σας έχουμε τονίσει την πληροφορία για ονόματα και από Πορτογαλία. Ήδη έχουν γραφτεί τα ονόματα των Μαρσέλο Μπιέλσα και Ρούντι Γκαρσία.

Σε σχέση με το ρόστερ ο Φιγκέιρας παραμένει σε status αποχώρησης - όπως έχετε διαβάσει από χθες - κάτι που ισχύει και για τον Μανιάτη (σ.σ. στην ίδια λίστα ως γνωστόν είναι και αρκετοί άλλοι). Όσο για τον Μιλιβόγιεβιτς οι Ιταλοί διαρρέουν ενδιαφέρον της Φιορεντίνα και πρόθεση κατάθεσης πρότασης της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα