Φεύγει από τον Ηρακλή ο Ανδρεόπουλος

Φεύγει από τον Ηρακλή ο Ανδρεόπουλος

Νίκος Μαρούδας
Φεύγει από τον Ηρακλή ο Ανδρεόπουλος

bet365

Ούτε μήνα δεν κλείνει στον Ηρακλή ο νεαρός μέσος, που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ενημέρωσε πως αποχωρεί από την ομάδα λόγω της τραγικής κατάστασης που συνάντησε σε αυτή.

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται και πάλι ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος που πριν λίγο καιρό υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Ο νεαρός μέσος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ με σκοπό να συνεχίσει στον Γηραιό, αλλά τα όσα συνάντησε εκεί τον οδήγησαν στην πρόωρη αποχώρησή του.

Ο ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr, είχε ενημερωθεί πως δεν θα έπαιρνε, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, όσα είχαν συμφωνηθεί, ενώ το αποκορύφωμα ήταν το γεγονός πως υπήρξε πρόβλημα και με το ξενοδοχείο που έμενε. Έτσι, ο Ανδρεόπουλος, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα μιας και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να μείνει και χωρίς στέγη!

Πλέον ο πρώην άσος των ΑΕΚ και Κέρκυρας, επιστρέφει στην Αθήνα με σκοπό να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όσο και αν τα περιθώρια έχουν στενέψει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα