Στην Αθήνα ο Πάουλο Μπέντο!

Στην Αθήνα ο Πάουλο Μπέντο!

Αντώνης Σαούλης
Στην Αθήνα ο Πάουλο Μπέντο!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο 47χρονος Πορτογάλος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αναμένεται να συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους».

Από την στιγμή που ούτε η περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη προχώρησε αλλά ούτε κι αυτή του Λεονάρντο ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο. Του 47χρονου τεχνικού ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος από την Κρουζέιρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Μπέντο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό μέσα στην μέρα ν' ανακοινωθεί η πρόσληψή του από τους πρωταθλητές Ελλάδος (αφού ανακοινωθεί η απόλυση του Βίκτορ).

Ο Μπέντο έρχεται με τις... ευλογίες του Κάρλος Γκονσάλβες. Του ατζέντη του Μάρκο Σίλβα (ο οποίος έχει στο πελατολόγιο του και τον Βίλας Μπόας) ο οποίος πρότεινε και τον 47χρονο τεχνικό και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ συνέχισε στην πρώτη ομάδα μέχρι το 2009 και στη συνέχεια ανέλαβε την Εθνική Πορτογαλίας έως στο 2014. Τελευταία του ομάδα (για μικρό χρονικό διάστημα) ήταν η Κρουζέιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα