Ανακοινώνεται ο Μπέντο και παρουσίαση την Πέμπτη

Ανακοινώνεται ο Μπέντο και παρουσίαση την Πέμπτη

Δημήτρης Τομαράς
Ανακοινώνεται ο Μπέντο και παρουσίαση την Πέμπτη

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και παρουσιάζεται μαζί με το επιτελείο του το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το... αγκάθι της υπόθεσης ήταν η Κρουζέϊρο, η προηγούμενη ομάδα του Μπέντο. Και αυτό διότι δεν είχε λυθεί το ζήτημα της αποζημίωσής του από τους Βραζιλιάνους και υπήρχαν ακόμα ανοιχτά θέματα. Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο θα βγει άμεσα.

Ο έμπειρος τεχνικός του μαζί με το team του θα παρουσιαστούν ενώπιον των ΜΜΕ στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας στις 16.00 την Πέμπτη. Νωρίτερα λοιπόν θα έχει ανακοινωθεί. Την ίδια ημέρα αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση. Τουλάχιστον αυτός ήταν ο προγραμματισμός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα