Το Δ.Σ. Κρουζέϊρο για Μπέντο και η επιβεβαίωση

Το Δ.Σ. Κρουζέϊρο για Μπέντο και η επιβεβαίωση

Δημήτρης Τομαράς
Το Δ.Σ. Κρουζέϊρο για Μπέντο και η επιβεβαίωση

bet365

Η Κρουζέϊρο σύμφωνα με βραζιλιάνικες πηγές κάνει Δ.Σ. για το ύψος της αποζημίωσης του Πάουλο Μπέντο με τον έμπειρο τεχνικό να επιβεβαιώνει στην Πορτογαλία το deal με Ολυμπιακό.

Περίπτωση Μάρκο Σίλβα θυμίζει ο Πάουλο Μπέντο. Εάν και έχει φύγει αρκετό καιρό τώρα από την Κρουζέϊρο και τη Βραζιλία η διαμάχη των δύο πλευρών καλά κρατεί και αφορά στην αποζημίωσή του. Όπως δηλαδή ο Σίλβα με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Και αυτό διότι είχε συμβόλαιο με ιδιαίτερα υψηλές αποδοχές για εκείνον και το επιτελείο του. Με βάση ενημέρωση από την χώρα του καφέ υπήρχε Δ.Σ. την Τρίτη για να λυθεί μιά και καλή το θέμα.

Εάν δεν κλείσει και ουσιαστικά αυτό προφανώς και δεν γίνεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. Όσο για τον Πάουλο Μπέντο με δήλωσή του σε ΜΜΕ στην Πορτογαλία επιβεβαίωσε πως έχει κλείσει στον πειραϊκό σύλλογο. Όχι όμως ότι έχει υπογράψει και ενώ έκανε μνεία και για Κρουζέϊρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα