«Θέλει να δυναμώσει με Μαουρίτσιο ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Θέλει να δυναμώσει με Μαουρίτσιο ο Ολυμπιακός»

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα παρουσιάζει τον Ολυμπιακό ως τον βασικό διεκδικητή του Μαουρίτσιο, τον οποίο η Λάτσιο ψάχνει ομάδα για να τον πουλήσει.

Το όνομα του Μαουρίτσιο ντος Σάντος Νασιμέντο, φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει νέο ιταλικό δημοσίευμα που έκανε την εμφάνισή του, το πρωί της Κυριακής.

Συγκεκριμένα το «Laziopolis» αναφέρει πως η ιταλική ομάδα ψάχνει να πουλήσει τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό και πως από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε την πρόταση της Μπεσίκτας, οι «ερυθρόλευκοι» είναι μεταξύ των βασικών υποψηφίων.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Όπως τονίζει ο Πάουλο Μπέντο θεωρεί πως με την απόκτησή του θα δυναμώσει η αμυντική γραμμή της ομάδας, καθώς ο Μάνουελ Ντα Κόστα είναι στην πόρτα της εξόδου.

Πάντως, το κόστος της μεταγραφής του δεν είναι και χαμηλό, καθώς η Λάτσιο θέλει 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα