«Θέλει Μανέ ο Μπέντο» (vids)

«Θέλει Μανέ ο Μπέντο» (vids)

Gazzetta team
«Θέλει Μανέ ο Μπέντο» (vids)

bet365

Τον Κάρλος Μανέ που δεν χωράει στην εφετινή Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θέλει να πάρει στον Ολυμπιακό ο Πάουλο Μπέντο, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

Σε μία αγορά που ξέρει καλά, φαίνεται να έχει στραφεί ο Πάουλο Μπέντο για την ενίσχυση του Ολυμπιακού.

Μετά τον Αντρέ Μάρτινς λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Κάρλος Μανέ που μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Όπως αναφέρει η Record, ο 22χρονος εξτρέμ δεν αναμένεται να έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής στην εφετινή Σπόρτινγκ Λισαβόνας και για αυτό στα «λιοντάρια» δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσουν. Και αυτήν την στιγμή δίνονται σαφείς πιθανότητες για το deal στον Ολυμπιακό.

Πόσω μάλλον αν μιλάμε για δανεισμό του...

Ο Κάρλος Μανουέλ Καρντόσο Μανέ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποτελεί γέννημα θρέμα της Σπορτινγκ, μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα, όσο και στις κορυφή της επίθεσης, ενώ είναι διεθνής με όλες της Εθνικές ομάδας της Πορτογαλίας, πλην της ανδρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα