Άρωμα... Βραζιλίας για Ολυμπιακό

Άρωμα... Βραζιλίας για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Άρωμα... Βραζιλίας για Ολυμπιακό

bet365

Δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να κάνει κίνηση που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση! Ψηλά στην λίστα ο Νιλμάρ, αρέσει ο Λοβ!

Το βλέμμα στη... Βραζιλία έχει στραμμένο ο Ολυμπιακός και τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες είναι αρκετά! Οι Πειραιώτες αναζητούν φορ που θα κάνει τη διαφορά και στη λίστα φέρεται να βρίσκεται τόσο ο Νιλμάρ όσο και ο Βάγκνερ Λοβ. Η εμπειρία των δυο Βραζιλιάνων μεγάλη, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που αρέσουν στους Πειραιώτες. Για τον πρώτο το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο, αφού στα 32 του χρόνια το βιογραφικό είναι εξαιρετικό. Τελευταίος του σταθμός η Αλ Νασρ από τα Εμιράτα, όπου σε 26 συμμετοχές είχε 11 γκολ! Πριν αναχωρήσει για την Ασία έπαιξε μια χρονιά στο πρωτάθλημα της χώρας του, όπου με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ είχε 5 τέρματα σε 15 εμφανίσεις. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός (24 συμ. με τη Σελεσάο και 9 γκολ) είχε ένα απίθανο πέρασμα από την Ευρώπη την τριετία 2009-12, όταν με τη Βιγιαρεάλ σκόραρε 26 γκολ!

Στην λίστα επίσης βρίσκεται το όνομα του Αντεμπαγιόρ όσο και του Σαμάκ αλλά και του Ανιτσέμπε, ωστόσο ο Νιλμάρ σε πρώτη φάση και ο Λοβ στη συνέχεια δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι τη δεδομένη στιγμή. Ολα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα, αφού ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τα κενά στο ρόστερ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα