Ο Μπαρμπόσα έχει συμφωνήσει!

Ο Μπαρμπόσα έχει συμφωνήσει!

Γιώργος Τσακίρης
Ο Μπαρμπόσα έχει συμφωνήσει!

bet365

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της ΑΕΚ σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στα αποδυτήρια στους συμπαίκτες του έχει ήδη... φύγει και περιμένει το deal των ομάδων.

Στα 29 του χρόνια ένα ποσό που φτάνει και ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ ετήσιο κέρδος από συμβόλαιο συνεργασίας με ομάδα (κοινώς 1,4 εκατ ευρώ για δύο χρόνια) είναι απόλυτα λογικό να μοιάζει για τον Έλντερ Μπαρμπόσα με... δώρο Θεού!

Γι' αυτό και ο ίδιος έχει ήδη συμφωνήσει με την Αλ Γουασλ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Μάλιστα αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος σε συμπαίκτες του και όπως υποστήριζε χθες το απόγευμα στα Σπάτα ο ίδιος έχει διαπιστώσει ότι θα προχωρήσει και άμεσα θα μετακομίσει...

Η στάση απέναντι στην ΑΕΚ είναι άριστη αφού την... ερωτεύτηκε όπως και την Αθήνα και την Ελλάδα. Όμως έχει ξεκαθαρίσει παράλληλα πως δεν πρόκειται να το σκεφτεί περισσότερο και ότι θα είναι λάθος να μην του επιτρέψουν να προχωρήσει σε αυτό το deal με ένα συμβόλαιο που αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ δεν θα του το δώσει ποτέ και δεν θα το ξαναβρεί διαθέσιμο!

Από την Ένωση περιμένουν να κερδίσουν ένα αντίστοιχο πόσο με τον ποδοσφαιριστή. Κοντά και παραπάνω από τις 700.000 ευρώ καθαρά κάτι που σημαίνει ότι για να γίνει αυτό η ομάδα του Αρουαμπαρένα θα πρέπει να φτάσει και να ξεπεράσει το εκατομμύριο σαν πρόταση αγοράς αφού υπάρχει και ποσοστό -άνω του 30%- μεταπωλησης που αντιστοιχεί στην Μπράγκα (κοινώς το σύνολο κόστους για την Αλ Γουασλ θα αγγίξει τα 2 εκατ ευρω αν ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές).

Πλέον αυτό αναμένουμε για να τελειώσει το θέμα και να γίνει η μεταγραφή του Έλντερ Μπαρμπόσα κι ας γράφονταν από χθες το πρωί ότι ήταν θέμα ωρών να τελειώσει το deal κάτι φυσικά που ΔΕΝ έγινε κι ας έχουν περάσει 24 ώρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα