Νέα (και) καθοριστική επαφή Νιλμάρ με Αλ Νασρ (pic)

Νέα (και) καθοριστική επαφή Νιλμάρ με Αλ Νασρ (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Νέα (και) καθοριστική επαφή Νιλμάρ με Αλ Νασρ (pic)

bet365

Ο Νιλμάρ δεν τα βρήκε ακόμα με Αλ Νασρ για την ελευθέρας του ωστόσο θα έχει νέα προσέγγιση την Παρασκευή για να βρεθεί χρυσή τομή και να έρθει άμεσα Ελλάδα. Η... παρουσίαση Μάρτινς.

Ο Βραζιλιάνος άσος θα έχει και την Παρασκευή συζητήσεις με την Αλ Νασρ προκειμένου να λυθεί το οικονομικό ζήτημα και να αποδεσμευτεί. Όπως τονίσαμε από νωρίς το μεσημέρι ο Ολυμπιακός δείχνει μία διάθεση να τον περιμένει λίγο ακόμα.

Ο ίδιος ο Νιλμάρ ευελπιστεί πως άμεσα θα λύσει το συμβόλαιό του για να έρθει Ελλάδα. Και φαίνεται πως την Παρασκευή θα είναι η πλέον κρίσιμη κουβέντα. Στα... υπόλοιπα ήδη γράφονται και διαρρέονται ουκ ολίγα ονόματα. Όπως των Λοβ και Λουίς Αντριάνο (σ.σ. για ετήσιο δανεισμό) ή ακόμα και του Κριστιάν Ζαπάτα για την άμυνα.

Από εκεί και πέρα στην αναμέτρηση με την Αρούκα πήρε την πρώτη του γεύση από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Αντρέ Μάρτινς που βρέθηκε στο γήπεδο δίπλα στην αποστολή και απόψε θα «πετάξει» μαζί τους για την Αθήνα, προκειμένου από την Παρασκευή να ενσωματωθεί στην ομάδα.
Μάλιστα, δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφία με τη νέα του φανέλα, αποκαλύπτοντας ότι θα φορά τον αριθμό «28». «Νέα χρώματα, νέες φιλοδοξίες, ίδια στάση», έγραψε χαρακτηριστικά σε αυτήν την... αυτοπαρουσίασή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα