Προχωράει και... τελειώνει του Ντουρμάζ στην Τουλούζ

Προχωράει και... τελειώνει του Ντουρμάζ στην Τουλούζ

Δημήτρης Τομαράς
Προχωράει και... τελειώνει του Ντουρμάζ στην Τουλούζ

bet365

Στην τελική ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Τζίμι Ντουρμάζ στην ομάδα της Τουλούζ. Οι Γάλλοι επιμένουν για deal για τον διεθνή άσο και ταξίδι του εκεί.

Ο Ντουρμάζ είναι... φευγάτος από τον Ολυμπιακό εδώ και μέρες. Αυτήν την στιγμή όλα δείχνουν στο ότι θα πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Τουλούζ. Και μάλιστα άμεσα.

Οι Γάλλοι άλλωστε εδώ και μέρες επιμένουν πως ο Σουηδός διεθνής εξτρέμ θα πάρει μεταγραφή στην Γαλλία. Υπήρχε και πληροφορία ότι μπορεί να γινόταν το deal αυτές τις ημέρες και επίσης ότι ο παίκτης ταξίδεψε την Παρασκευή στην Τουλούζη για τον λόγο αυτόν.

Ο Ολυμπιακός πρόκειται να πάρει πάνω από 2 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του διεθνούς πλάγιου επιθετικού. Η μεταγραφή ενδέχεται να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για να πάρει αντί-Ντουρμάζ. Μπορεί να είναι ο Μανέ ή κάποια άλλη περίπτωση...

Ο Ντουρμάζ την πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι, το 2014 - 2015 είχε 27 ματς με 5 γκολ και 7 ασίστ. Την αμέσως επόμενη; Είχε 27 παιχνίδια με 7 τέρματα και 10 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα