«Ψωνίζει» και από Λίβερπουλ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
«Ψωνίζει» και από Λίβερπουλ ο Ολυμπιακός

bet365

Τον νεαρό αμυντικό, Τιάγκο Ιλόρι, που ανήκει στη Λίβερπουλ αλλά δεν εμπιστεύεται ο Κλοπ, είναι έτοιμος να προσθέσει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός, μετά τον Μάρκο Μαρίν.

Σύμφωνα με τη «Sun», ο Πορτογάλος διεθνής με την εθνική ομάδα Νέων της χώρας του, απολαμβάνει την εκτίμηση του Πάουλο Μπέντο και ο νέος κόουτς των Πειραιωτών φροντίζει να κινήσει τις διαδικασίες για να πάρει τον 23χρονο άσο στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δεν αποκλείεται από φέτος να το κάνουν και στον Ολυμπιακό, με το ποσό που λέγεται ότι θα κοστίσει ο Ιλόρι στους Πρωταθλητές Ελλάδας να φτάνει στα 5,5 εκατ.ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε στο «Άνφιλντ» το 2013, όμως, ουδέποτε έπεισε...

Ακολούθησαν θητείες με τη μορφή δανεισμού σε Γρανάδα, Μπορντό και Άστον Βίλα, όμως απέτυχε να πείσει τους προπονητές του και να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να ψηθεί στο υψηλότερο – από αυτό που είχε συνηθίσει – επίπεδο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον θεωρεί ανέτοιμο για την Πρέμιερ Λιγκ και γι' αυτό ο 23χρονος στόπερ ετοιμάζεται πλέον για μεταγραφή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα