Έρχεται και κλείνει ο Ελιουνούσι! (pics & vids)

Έρχεται και κλείνει ο Ελιουνούσι! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Έρχεται και κλείνει ο Ελιουνούσι! (pics & vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση του Ταρίκ Ελιουνούσι που φτάνει το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα!

Οι Πειραιώτες μετά τον Μαρίν προχωρούν στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη με ικανότητα να βοηθήσει στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης. Πρόκειται για τον διεθνή Νορβηγό Ταρίκ Ελιουνούσι που έπαιζε στην Χόφενχαϊμ.

Ο 28χρονος άσος είχε απασχολήσει και παλαιότερα τους πρωταθλητές και νωρίτερα μέσα στην μέρα τόσο το Gazzetta.gr όσο και το «Kicker» είχαν φέρει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον παίκτη.

Η άφιξή του αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής έτσι ώστε να κλείσει.

Από το Μαρόκο στη Νορβηγία, τον ξέρει πολύ καλά ο Ομάρ

Γεννημένος στην Αλ Χοσέιμα στο Μαρόκο μετακόμισε στη Νορβηγία με την οικογένειά του σε ηλικία 12 ετών. Ξεκίνησε να παίζει στην ομάδα της Νιλέντε. Μετά στις Ακαδημίες της Τρόσβικ και από εκεί στην Φρέντρικσαντ. Παίζοντας κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά και με δυνατότητα να αγωνιστεί και δεξιά και πίσω από τον φορ αλλά και σαν 2ος κυνηγός. Ο Ελιονούσι θεωρήθηκε το κορυφαίο ταλέντο που είχε αναδείξει η Φρέντρικσαντ εδώ και δεκαετίες ενώ το 2006 και το 2007 είχε ψηφιστεί παίκτης της χρονιάς στη Νορβηγία.

Αφού δεν μπόρεσε να πάρει μεταγραφή στην Premier και απέρριψε ομάδες από την Γαλλία ακολούθησε η Χέρενφεϊν και ακολούθως η Ρόζενμποργκ. Στην Χόφενχαϊμ είναι από το 2013. Πέρυσι είχε 7 συμμετοχές και 1 ασίστ. Πρόπερσι 26 αγώνες με 5 γκολ και 3 ασίστ. Με τη Εθνική Νορβηγίας έχει 9 γκολ σε 39 συμμετοχές. Τον παίκτη αυτόν ξέρει πολύ καλά ο Ομάρ. Επίσης Νορβηγός μαροκινής καταγωγής και συμπαίκτης του στην Εθνική Νορβηγίας.
Δείτε στην Gallery στατιστικά του και βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα