Μπουλμπούρογλου: «Πολύ πιθανό να κλείσει Ολυμπιακό ο Καρντόσο»

Μπουλμπούρογλου: «Πολύ πιθανό να κλείσει Ολυμπιακό ο Καρντόσο»

Δημήτρης Τομαράς
Μπουλμπούρογλου: «Πολύ πιθανό να κλείσει Ολυμπιακό ο Καρντόσο»

bet365

Διά στόματος του αντιπροέδρου της Τραμπζονσπόρ έρχεται η επίσημη επιβεβαίωση για το... προχωρημένο της υπόθεσης του Όσκαρ Καρντόσο στον Ολυμπιακό!
Συγκεκριμένα ο Οντέρ Μπουλμπούρογλου μιλώντας σε media της Τουρκίας για την επικείμενη αποχώρηση του Καρντόσο σχολίασε: «Ένας παίκτης σαν τον Καρντόσο έχει μεγάλη απήχηση στην διεθνή ποδοσφαιρική αγορά.
Το καταλαβαίνετε αυτό. Υπάρχουν κάποιες ομάδες με τις οποίες μιλάμε και θεωρώ ότι θα μιλήσουμε και μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Μία από αυτές είναι ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ πιθανό να κλείσει Ολυμπιακό ο Καρντόσο. Καθόλου δεν το αποκλείω να πάει στην Ελλάδα. Πιστεύω πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την εβδομάδα που μας έρχεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα