Υπογράφει ο Σάμπα στον Παναθηναϊκό!

Υπογράφει ο Σάμπα στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Υπογράφει ο Σάμπα στον Παναθηναϊκό!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Κρίστοφερ Σάμπα είναι στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό!

Ο Κρίστοφερ Σάμπα είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, με τον Κογκολέζο αμυντικό να βρίσκεται στην Αθήνα(αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ) και να έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» για τον επόμενο χρόνο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr! Ο θηριώδης στόπερ ήταν ο πρώτος στόχος του Αντρέα Στραματσόνι όπως έχουμε αποκαλύψει από τις 13 Αυγούστου αποκλειστικά και ουδέποτε υπήρξε εναλλακτική του Γκόρντον Σίλντενφελντ!

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Οι διαπραγματεύσεις του τελευταίου δεκαημέρου έφεραν πιο κοντά τις δύο πλευρές και όπως είχαμε αναφέρει το deal ήταν σε πολύ καλό δρόμο και θα ολοκληρωνόταν με την πρόκριση των «πρασίνων» στους ομίλους του Europa League και την νέα βελτιωμένη πρόταση. Ο Σάμπα συμφώνησε με ένα φιξ ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ και αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων. Θα αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και το συμβόλαιο θα ανανεωθεί αυτόματα για έναν χρόνο αν το «τριφύλλι» προκριθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με αυτή την κίνηση, ο Παναθηναϊκός ενισχύεται ακόμη περισσότερο στην άμυνά του, με έναν top class ποδοσφαιριστή, ο οποίος έρχεται για να κάνει την διαφορά στο πλευρό του Ροντρίγκο Μολέδο και να συνθέσουν μαζί ένα σούπερ δίδυμο στα στόπερ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα