Ψάχνει ομάδα στην Ισπανία ο Πουλίδο!

Ψάχνει ομάδα στην Ισπανία ο Πουλίδο!

Ψάχνει ομάδα στην Ισπανία ο Πουλίδο!

bet365

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του gazzeta.gr με τον μάνατζερ του Άλαν Πουλίδο, Φελίπε Αγιάλα να έχει συναντήσεις με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Προτεραιότητα η Ευρώπη και συγκεκριμένα σύλλογος από τον Ισπανία!

Ο Φελίπε Αγιάλα ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις προθέσεις των πρωταθλητών Ελλάδας αναφορικά με το μέλλον του Άλαν Πουλίδο.

Ο 25χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο και πλέον εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το γεγονός πως ο Πουλίδο πρόσφατα αγόρασε σπίτι στην Ελλάδα, αλλά και η επιθυμία του να κάνει καριέρα στην Ευρώπη φρενάρει τις όποιες φιλοδοξίες της Σίβας Γουαδαλαχάρα να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Αγιάλα, μετά την Ελλάδα σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ισπανία προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις συλλόγων της Primera Division αναφορικά με τον πελάτη του. Αυτός είναι άλλωστε και ο μεγάλος στόχος.

Σε περίπτωση που οι ισπανικές ομάδες με τις οποίες μιλάει ο Αγιάλ δεν προσπεράσουν την περίπτωση του Πουλίσο, δεν αποκλείεται ο 25χρονος επιθετικός να αποδεχθεί τελικά την πρόταση της Σίβας αφήνοντας το ευρωπαϊκό όνειρο να περιμένει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα