Έκτακτη συνεδρίαση η ΕΠΟ για νέο Γ' αντιπρόεδρο

Δημήτρης Τομαράς
Έκτακτη συνεδρίαση η ΕΠΟ για νέο Γ' αντιπρόεδρο

bet365

Έκτακτη συνεδρίαση στην ΕΠΟ με βασικό αντικείμενο την τοποθέτηση Γ' αντιπροέδρου, που θα έχει ρόλο προσωρινού προεδρεύοντα μετά τις εξελίξεις με το βούλευμα για την κάρτα υγείας.
Τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης για την προσεχή Τρίτη έχει ορίσει η ΕΠΟ. Μερίμνησε ώστε να ενημερωθούν σχετικά και τα μέλη της.
Αυτό που γίνεται γνωστό είναι πως πρόκειται για μία συνεδρίαση από την οποία θα κριθούν και θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις και δράσεις της ΕΠΟ. Τις τελευταίες ώρες έχει διαρρεύσει η πληροφορία πως το βασικό της αντικείμενο θα είναι η τοποθέτηση Γ' αντιπροέδρου στο Δ.Σ., κάτι που επιβεβαιώνεται από την ΕΠΟ. Πρόκειται για μία θέση που είναι κενή από τον Μάϊο και μετά, έπειτα από την παραίτηση του Παναγιώτη Δημητρίου.
Προκύπτει πως αυτή η κίνηση σχετίζεται με την επίδοση του αμετάκλητου βουλεύματος από το Συμβούλιο Εφετών στα κορυφαία στελέχη της ΕΠΟ για την υπόθεση της κάρτας υγείας. Υπόθεση που αφορά σε κακουργηματική απιστία ύψους 29 εκατ. ευρώ. Με δεδομένο πως και ο αναπληρωτής πρόεδρος Τοπολιάτης και ο β' αντιπρόεδρος Μαζαράκης εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, ρόλο προεδρεύοντα μπορεί να αναλάβει ο Γ' αντιπρόεδρος που θα οριστεί.
Έχει διαρρεύσει για τον... εκλεκτό το όνομα του προέδρου της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Μιχάλη Τζανόπουλου. Κανονικά βέβαια με τις υπάρχουσες συνθήκες και μετά το βούλευμα θα πρέπει η ΕΠΟ να οδηγηθεί σε ορισμό προσωρινής διοίκησης, δεδομένης της έκπτωσης σχεδόν… όλων των διοικούντων της. Δεν φαίνεται όμως η ελληνική Ομοσπονδία να έχει τέτοια πρόθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα