Διαζύγιο με Βίλα, γάμο ο Λέσκοτ με ΑΕΚ!

Διαζύγιο με Βίλα, γάμο ο Λέσκοτ με ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Διαζύγιο με Βίλα, γάμο ο Λέσκοτ με ΑΕΚ!

bet365

Τα τυπικά του χωρισμού με την Άστον Βίλα απομένουν για τον Λέσκοτ προκειμένου να τελειώσει το deal του με την Ένωση και να ταξιδέψει Ελλάδα.

Η υπόθεση του Τζολέον Λέσκοτ τρέχει για την ΑΕΚ, με όλες τις ενδείξεις να είναι θετικές, σχετικά με το ενδεχόμενο επίτευξης συμφωνίας άμεσα, μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός έχει στα χέρια του από εχθές το βράδυ το mail με την πρόταση των «κιτρινόμαυρων» που του προώθησε ο Άλεξ ντε Μπαρτόλο και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει είναι αυτό ακριβώς που ήθελε, προκειμένου να φτάσουμε στον deal.

Η άφιξή του στην Αθήνα, δεν αναμένεται σήμερα και αυτό έχει να κάνει με την υπόθεση του διαζυγίου του με την Άστον Βίλα. Κάτι που σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Άγγλοι, αναμένεται να επιτευχθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Ο Λέσκοτ θα επιδιώξει να έχει σήμερα την καθοριστική συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας έτσι ώστε να... τρέξει ο χωρισμός με τον αγαπημένο του σύλλογο και να προχωρήσει τάχιστα ο γάμος του με την ΑΕΚ.

Στην πραγματικότητα, αύριο ή το αργότερο την Δευτέρα, ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται στην Αθήνα όπου θα λάβουν χώρα οι τελικές διαπραγματεύσεις για να επιτευχθεί η συμφωνία, προκειμένου να γίνει το μεγαλύτερο εφετινό μεταγραφικό μπαμ της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα