Και φέτος... Ομπαμεγιάνγκ!

Gazzetta team
Και φέτος... Ομπαμεγιάνγκ!

bet365

Με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να σκοράρει 2 φορές η Ντόρτμουντ νίκησε 2-1 την Μάιντς. Διπλό ή Βόλφσμπουργκ, ήττα η Σάλκε.

Με δεδομένο ότι η Μπάγερν άνοιξε την Bundesliga για τη σεζόν 2016-17 και έριξε 6 γκολ στην Βέρντερ Βρέμης, η Ντόρτμουντ ήταν και πάλι αναγκασμένη να την κυνηγά. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε στο βασικό σχήμα, Μπαρτρά, Ρόντε, Ντεμπελέ, όμως τα γκολ τα έβαλε ένας... παλιός. Ο Ομπαμεγιάνγκ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή ύστερα από σέντρα του Σίρλε από αριστερά έκανε το 1-0 και στο 89' από τη βούλα του πέναλτι το 2-0, με το οποίο σφράγισε τη νίκη, αφού στο 92' η Μάιντς επίσης από τα 11 βήματα με τον Μούτο, μείωσε για το τελικό 2-1.

Κακή αρχή η Σάλκε
Δεν ξεκίνησε το ίδιο καλά με τη μισητή αντίπαλό της η Σάλκε, η οποία ηττήθηκε στο πρώτο ματς της χρονιάς από την Φρανκφούρτη εκτός έδρας (1-0). Η ομάδα που πέρυσι χρειάστηκε μπαράζ για να παραμείνει στην Bundesliga ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και εκμεταλλεύτηκε αυτό το διάστημα και σκόραρε με τον Αλεξάντερ Μάιερ στο 13'. Οι Βασιλικοί Μπλε δεν μπόρεσαν να μπουν ποτέ στο ματς και ηττήθηκαν παρότι η Αϊντραχτ έπαιζε από το 79' με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Εκτορ.

Ολοκαίνουργιοι Λύκοι
Στο ρόστερ της Βόλφσμπουργκ έγιναν πολλές αλλαγές και κανείς δεν ήξερε πώς θα εμφανιζόταν στην πρεμιέρα της, στη δύσκολη έξοδο στην Αουγκσμπουργκ. Τελικά οι Λύκοι εμφανίστηκαν σε εξαιρετική κατάσταση και πέρασαν με 0-2. Ο Ντιντάβι (32') άνοιξε το σκορ και ο Ροδρίγκες στο φινάλε (89') με υπέροχη εκτέλεση φάουλ κλείδωσε το τρίποντο.

Ω συνήθως, Κολωνία
Η Κολωνία διατήρησε το αήττητο εντός έδρας που έχει ιστορικά κόντρα στην Ντάρμσταντ. Ηταν η ένατη φορά που την υποδέχτηκε και με το εύκολο 2-0 επικράτησε για έβδομο ματς. Ρίσε (11') και Μοντέστ (61') χάρισαν το Τρίποντο στους Τράγους που ξεκινούν ιδανικά τη σεζόν.

Στα ίδια το Αμβούργο
Το Αμβούργο έμεινε πιστό στην πρόσφατη παράδοση του κόντρα στην Ινγκολσταντ. Από τη μία δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε τέσσερις αγώνες και από την άλλη δεν, την έχει νικήσει ποτέ στο γήπεδο του. Το ίδιο λοιπόν συνέβη και τώρα. Ο Γουντ (30') έδωσε προβάδισμα στους Λιμανίσους, αλλά ο Χίντερσεερ (79') μοίρασε τους βαθμούς στην πρεμιέρα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα