Με πλαστά έγγραφα ο Μαραντόνα

Gazzetta team
Με πλαστά έγγραφα ο Μαραντόνα

bet365

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δέχεται... επίθεση, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του πολιτικοί τον παγίδευσαν! Το πλαστό διαβατήριο τον κράτησε... παγιδευμένο στο Μπουένος Άιρες.

Παγιδευμένος στο αεροδρόμιο του Μπουένος Αϊρες έμεινε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος δεν κατάφερε να πετάξει ποτέ για Ντουμπάι. Ο λόγος; Ενα πλαστό διαβατήριο. Ο Ντιέγκο έγινε έξαλλος και τόνισε πως υπάρχει πολιτικό παρασκήνιο και πρόσθεσε: «Τα περί κλοπής διαβατηρίου είναι αστείο... Κάποιος πολιτικός κρύβεται από πίσω. Ισως είναι βεντέτα από την πλευρά του προέδρου, Μαουρίτσιο Μάκρι» τόνισε ο Θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα