Γκιρτζίκης: Θα είχαμε πόλεμο αν γίνοταν η συνάντηση!

Δημήτρης Τομαράς
Γκιρτζίκης: Θα είχαμε πόλεμο αν γίνοταν η συνάντηση!

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης βγαίνοντας από την συνεδρίαση μίλησε για όλα τα θέματα λέγοντας μεταξύ άλλων πως εάν γινόταν «η συνάντηση σήμερα θα είχαμε πόλεμο»

Αν και ο Συνταγματολόγος Αλιβιζάτος τον κάλεσε να παραιτηθεί, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης βγαίνοντας από τη συνεδρίαση και από μετά από ερώτηση που δέχθηκε (για κάρτα υγείας και για το αν θα παραιτηθεί) ξέσπασε λέγοντας:

«Θα κάνω αυτό που κρίνω ότι πρέπει να κάνω στη στιγμή που πρέπει και αφού εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα. Είναι ανοιχτό αν θα είμαι εγώ πρόεδρος στην συνέχεια ή αν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος. Πάντα βρίσκουν έναν τρόπο να τα χρεώνουν όλα στην ΕΠΟ, προσπαθώντας να τορπιλίσουν τις όποιες προσπάθειες μας. Σήμερα αποφύγαμε μια πολεμική σύρραξη. Το είπε και ο κύριος Σφακιανάκης το είπα κι εγώ πως εάν γινόταν σήμερα η συνάντηση θα είχαμε πόλεμο».

Όσο αφορά στο θέμα της διαιτησίας ο Γκιρτζίκης επισήμανε: «Οι κύριοι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης ακόμα και μέσω κληρώσεων θα μπορούσαν να βγάζουν τους διαιτητές. Ας τα βρουν μέσω κληρώσεων και με τους επιδιαιτητές. Προσωπικά έχω παρακαλέσει πολλές φορές τον κύριο Μπίκα, θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή αλλά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν θέλει να αποδεχθεί. Είναι φίλος μου και θα ήταν ιδανική επιλογή αλλά...».

Μιλώντας και για την κάρτα υγείας ανέφερε ότι «είναι μία υπόθεση ντροπή ειδικά με τον τρόπο που κάποιοι στοχοποίησαν άτομα», ενώ ταυτόχρονα είπε για τις επιτροπές δεοντολογίες πως «θα γίνει τριμελής η επιτροπή αλλά και όλα αυτά που μας έχουν ζητήσει».

Λίγο πριν αποχωρήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε ακόμα ένα μικρό ξέσπασμα λέγοντας: «Γράψτε ότι θέλετε. Ούτως ή άλλως ότι θέλετε γράφετε. Τι να σας πω;». Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πάντως τόνισε πως το ισπανικό μοντέλο θα συνεχιστεί και ότι θα δεχθεί από αύριο τον νέο πρόεδρο της Super League για το κομμάτι της διαιτησίας. Συμπληρώνοντας πως πουθενά στον κόσμο σύλλογοι δεν μιλούν απευθείας με ΕΠΟ και FIFA / UEFA για το σκέλος αυτό.

Επίσης μεταξύ άλλων είπε για:

Την κάρτα υγείας και την πιθανή παραίτησή του: Η κάρτα υγείας είναι ντροπή για αυτούς που την έτρεξαν. Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, την ώρα που πρέπει να το κάνω και αφού πρώτα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα.

Τον αρχιδιαιτητή και το πρωτάθλημα: Αυτοί τορπιλίζουν το θέμα για τον αρχιδιαιτητή και το χρεώνουν στην ΕΠΟ. Πάντα φταίει η ΕΠΟ. Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει. Γιατί να μην ξεκινήσει; Θα έφευγαν οι λουόμενοι από τις παραλίες να έρθουν να σκοτωθούν; Εδώ υπήρχαν ομάδες στις χαμηλότερες κατηγορίες που δεν συμπλήρωναν ενδεκάδα για να παίξουν και θα σκοτώνονταν οι φίλαθλοι; Μην τρελαθούμε.
Τον επιδιαιτητή: Τι θέλουν επιτέλους; Θέλουν να συντηρούν μια κατάσταση. Αυτός είναι ο στόχος ενόψει των εκλογών της Ομοσπονδίας. Δεν το καταλαβαίνετε;
 

Τελευταία Νέα