«Έκλεισε» στον Ατρόμητο ο Τόνσο

«Έκλεισε» στον Ατρόμητο ο Τόνσο

Νίκος Μαρούδας
«Έκλεισε» στον Ατρόμητο ο Τόνσο

bet365

Στον δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται ο Μαρτίν Τόνσο, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στο νέο του συμβόλαιο με τον Ατρόμητο.

Στο αεροπλάνο για την Ελλάδα βρίσκεται ο Μαρτίν Τόνσο, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον Ατρόμητο και θα είναι η τελευταία μεταγραφή των Περιστεριωτών ενόψει της νέας σεζόν. Η μεταγραφή μπορεί όλη την μέρα να ήταν στον αέρα, μιας και στη Χιλή είχαν σίγουρο πως ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει στην Ταγιέρες, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας Άντρες Φασί το διέψευσε και ουσιαστικά τον έστειλε στο Περιστέρι.

Ο Αργεντινός αναμένεται στη χώρα μας την Πέμπτη, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί. Να τονίσουμε, πως όπως γράψαμε και το βράδυ της Τρίτης, δεν υπάρχει κανένα θέμα με χρονική διορίας, μιας και ο Τόνσο είναι ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα