Κατεβαίνει για πρόεδρος της ΕΠΟ ο Ελευθεριάδης

Δημήτρης Τομαράς
Κατεβαίνει για πρόεδρος της ΕΠΟ ο Ελευθεριάδης

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Δημήτριος Ελευθεριάδης, πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ κατά τις αρχαιρεσίες της 1ης Οκτωβρίου στα Χανιά.
Η σχετική ενημέρωση για την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη που προορίζεται ως αντί-Γκιρτζίκης:
Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Δημήτριος Ελευθεριάδης, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, θα θέσει υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τις αρχαιρεσίες της 1ης Οκτωβρίου 2016, που θα διεξαχθούν στα Χανιά.
Με ομόφωνη απόφασή τους οι Ενώσεις - Μέλη της ΕΠΟ αποφάσισαν σήμερα να λάβει ο κ. Ελευθεριάδης το σχετικό χρίσμα.
Όπως καθίσταται σαφές, με την απόφαση αυτή, οι Ενώσεις - Μέλη της Ομοσπονδίας θα στηρίξουν μια υποψηφιότητα νεανική, άφθαρτη και πλήρως ενωτική, όπως η εποχή επιτάσσει, ικανή να ανταποκριθεί στα σύγχρονα κελεύσματα και να συνδράμει στην περαιτέρω ανοικοδόμηση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.
Ποιός είναι
Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης γεννήθηκε πριν από 43 χρόνια (14/7/2016) στην Κατερίνη. Είναι πατέρας δύο παιδιών και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον χώρο του επιχειρηματικού κόσμου, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Επειδή είχε ιδιαίτερη αγάπη και... δέσιμο για το ποδόσφαιρο ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον Πιερικό. Εκεί ήταν για έξι χρόνια πρόεδρος και μεγαλομέτοχος.
Το 2009 εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, όπου αρχικά ήταν αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις της ΕΠΣΠ. Το Απρίλιο του 2013 τα σωματεία της Πιερίας αποφάσισαν να του αναθέσουν την προεδρία της ΕΠΣΠ, θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα. Μετείχε ως αναπληρωτής πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Under 19 Championship Greece 2015 που έγινε στην Πιερία τον Ιούλιο του 2015.
 

Τελευταία Νέα