Πήρε Κουλιμπαλί ο Λεβαδειακός

Δημήτρης Τομαράς
Πήρε Κουλιμπαλί ο Λεβαδειακός

bet365

Σε συμφωνία με τον Γκάρι Κουλιμπαλί για τα επόμενα δύο χρόνια ήρθε ο Λεβαδειακός, ο οποίος κάνει προσπάθειες για ακόμα έναν μέσο και έναν ακραίο.

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκάρι Κουλιμπαλί στον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιοτίας, ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο Γάλλο μέσο ο οποίος αγωνιζόταν στην Μπέβερεν και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Από εκεί και πέρα, στην χώρα μας βρίσκεται και ένας Πορτογάλος μέσος, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο δεν υπάρχει για την ώρα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τέλος, στον Λεβαδειακό καταβάλουν προσπάθειες για να αποκτήσουν και έναν ακραίο...

Ο 30χρονος Γάλλος, με ρίζες από το Μάλι, έχει αγωνιστεί επίσης στην Μπαστιά, την Ίστρες, αλλά και την Μονακό από το 2011 έως το 2014, πριν πάει στην Λαβάλ και εν συνεχεία την Αζαξιό, ενώ από το 2015 βρισκόταν στην Μπέβερεν απ' όπου έμεινε ελεύθερος και τον απέκτησε ο Λεβαδειακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα