«Από το παρασκήνιο, στο προσκήνιο ο Βασσάρας»

«Από το παρασκήνιο, στο προσκήνιο ο Βασσάρας»

Νίκος Αθανασίου
«Από το παρασκήνιο, στο προσκήνιο ο Βασσάρας»

bet365

Ο Παναθηναϊκός, εκτός από τις δηλώσεις του Χρήστου Παναγόπουλου, ξεκαθαρίζει την θέση του για τον επιδιαιτητή Βασσάρα και την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος με τους ίδιους διαιτητές!

Μετά τον ορισμό του Κύρου Βασσάρα στην θέση του επιδιαιτητή, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα. Αρχικά με τις δηλώσεις του Χρήστου Παναγόπουλου και στην συνέχεια με τοποθέτηση από τα υψηλά κλιμάκια. Στο «πράσινο στρατόπεδο», τόνιζαν χαρακτηριστικά πως:
«επιτέλους βγήκε από το παρασκήνιο ο Βασσάρας και μπήκε στο προσκήνιο και πλέον για όσο διάστημα είναι σε αυτό το πόστο θα κριθεί. Όσο για τα διαιτητικά γενικώς η θέση μας εκφράστηκε από τις σημερινές δηλώσεις του Χρήστου Παναγοπουλου και δεν αλλάζουν ότι και να λέει ο Γκιρτζικης. Άλλωστε σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν από την προεδρία της ΕΠΟ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα