Πρόβλημα και για Football League!

Δημήτρης Τομαράς
Πρόβλημα και για Football League!

bet365

Ίδιο πρόβλημα με τους αγώνες Κυπέλλου και για την Football League, με τα περισσότερα γήπεδά της να μην έχουν κάμερες ή κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης!
Ο Νόμος ορίζει ρητά ότι για να διεξαχθούν αγώνες πρέπει να υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε όλα τα γήπεδα της Super League και της Football League. Εφαρμόζοντας λοιπόν στο Νόμο η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να βάζει stop στις άδειες διεξαγωγής των αναμετρήσεων.
Μετά το Κύπελλο αυτό το πρόβλημα πηγαίνει και στο πρωτάθλημα της Football League, διότι τα περισσότερα γήπεδα των ομάδων της δεν διαθέτουν κάμερες. Πέρυσι υπήρξε το ίδιο πρόβλημα αλλά εν τέλει υπήρξε εξαίρεση για τις ομάδες της Football League. Φέτος;
Υπάρχει μάλιστα πληροφορία για σχετικό έγγραφο που έφτασε στην Ένωση Β’ Εθνικής ενώ την Δευτέρα (12/9) ξεκινά η εξέταση των φακέλων των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας από την ΕΕΑ. Οι ομάδες της Β' Εθνικής λόγω χρόνου δεν γίνεται να τοποθετήσουν κάμερες μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων, με συνέπεια το πρωτάθλημα να μην μπορεί να αρχίσει στις 25 Σεπτεμβρίου, όπως είναι αρχικά προγραμματισμένο.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα