Σάντερλαντ - Έβερτον 0-3

Gazzetta team
Σάντερλαντ - Έβερτον 0-3

bet365

Ο Λουκάκου έβαλε τέλος στην... εξάμηνη ξηρασία, πέτυχε χατ τρικ σε έντεκα λεπτά κι έδωσε μεγάλο διπλό στην Εβερτον (0-3) μέσα στο στάδιο του Φωτός επί της Σάντερλαντ!

O Λουκάκου είχε ραντεβού με την αποθέωση και ο Κούμαν με την ιστορία! Ο Βέλγος φορ έβαλε τέλος σε... ξηρασία 1139 λεπτών και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο! Σκόραρε τρεις φορές σε έντεκα λεπτά κι έδωσε τη νίκη με 3-0 μέσα στο στάδιο του Φωτός! Παράλληλα, ο Ολλανδός τεχνικός έγινε ο πρώτος κόουτς της ομάδας από το 1919 και τον ΜακΛντος που πετυχαίνει δυο σερί διπλά στο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα. Η Εβερτον παρέμεινε αήττητη και βρέθηκε στη 2η θέση, ενώ η Σάντερλαντ απογοήτευσε γι ακόμα μια φορά. Μάλιστα, ήταν η τρίτη σερί ήττα του Μόγιες ως αντίπαλος της αγαπημένης του ομάδας.

Το α΄ μέρος είχε ρυθμό, αλλά όχι ουσία και πολλές φάσεις. Η Σάντερλαντ ήταν αυτή που είχε την πρώτη μεγάλη φάση, αλλά ο Ντεφόε δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Εβερτον πήρε τον έλεγχο μετά το πρώτο 20λεπτο, πίεσε, αλλά Μπολάσι και Λουκάκου δεν ήταν αποτελεσματικοί. Ο Βέλγος δεν πατούσε καλά στο γήπεδο, ενδεικτικό άλλωστε το γεγονός πως είχε μόλις δέκα επαφές με τη μπάλα, τις λιγότερες από οποιονδήποτε παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Η είσοδος του Ντεουλοφέου στην επανάληψη έκανε τα ζαχαρωτά ακόμα καλύτερα και στο 60΄ από δική του προσπάθεια ήρθε το γκολ! Ο Ισπανός έβγαλε την ομάδα του στην αντεπίθεση, ο Γκιγιέ σέντραρε και ο Λουκάκου βρήκε δίχτυα με κεφαλιά! Σε 11 λεπτά και 37 δεύτερα ο Βέλγος είχε προλάβει να σημειώσει χατ τρικ, το 12ο γρηγορότερο στην ιστορία της Premier League! Στο 68' με κεφαλιά από σέντρα του Μπολάσι πέτυχε το 2-0 και στο 71' με πλασέ από κάθετη μπαλιά του Μιραλάς διαμόρφωσε το 3-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα