Επίθεση Κούγια σε Ντεγκρά! (pics)

Επίθεση Κούγια σε Ντεγκρά! (pics)

Gazzetta team
Επίθεση Κούγια σε Ντεγκρά! (pics)

bet365

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στην φυσούνα στον Ματίας Ντεγκρά θεωρώντας τον υπεύθυνο για την ισοπαλία με τον Ηρακλή. Ζήτησε να φύγει ο Αργεντίνος τερματοφύλακας.

Χαμός στην Λάρισα μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ηρακλή, ενός αγώνα που έληξε με 2-2 μετά το τραγικό λάθος του Ντεγκρά, ένα λάθος που έδωσε το δικαίωμα στον Λεοζίνιο να φέρει το ματς στα ίσια. Με το που σφύριξε ο Ευαγγέλου το τέλος της αναμέτρησης, ο ιδιοκτήτης των... βυσσινί Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον Αργεντίνο τερματοφύλακα και σύμφωνα με μαρτυρίες τον χαστούκισε. Ανάλογες μαρτυρίες αναφέρουν ότι κι ο Λατίνος κίπερ δεν έμεινε με... δεμένα τα χέρια και κάπου εκεί έχουμε την αρχή του τέλους.

Ο Ντεγκρά από την πλευρά του αφού αρχικά προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης ζήτησε από τον μάνατζέρ του να κάνει όποιες ενέργειες χρειάζονται για να λυθεί το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα