«Γκάζια» Στραματσόνι στην Λεωφόρο

«Γκάζια» Στραματσόνι στην Λεωφόρο

Νίκος Αθανασίου
«Γκάζια» Στραματσόνι στην Λεωφόρο

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός τα έψαλλε στους παίκτες του για τα πολλά ατομικά λάθη που έφεραν την ήττα από τον Άγιαξ.

Η ήττα από τον Άγιαξ, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, προκάλεσε απογοήτευση στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, η οποία... μεταφράστηκε σε έντονες παρατηρήσεις του Αντρέα Στραματσόνι προς τους παίκτες του στα αποδυτήρια της Λεωφόρου.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν έξαλλος και εκνευρισμένος από τα πολλά ατομικά λάθη των «πράσινων», με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές να ακούνε τα έντονα παράπονά του, όπως για παράδειγμα ο Μουμπάρακ Γουακάσο (το δήλωσε και ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε) για την αντίδρασή που είχε στην φάση που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα στο... στόχαστρο μπήκε ο Τζιαντομένικο Μέστο για το τραγικό διπλό λάθος που έκανε στην φάση του πέναλτι και το οποίο απαγορεύεται για έναν παίκτη της εμπειρίας του, αλλά και ο Λούκας Βιγιαφάνιες για το... πούλημα της μπάλας που είχε ως αποτέλεσμα ο Ιβάν Ιβανόφ να αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο, από εδώ και πέρα ο «Στράμα» σκοπεύει να ρίξει τους τόνους και να στρέψει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ στην Λεωφόρο, ζητώντας τους να μάθουν από τα λάθη που έκαναν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα