Μπέντο: «Έχουμε πει σε Φορτούνη τι να αλλάξει» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπέντο: «Έχουμε πει σε Φορτούνη τι να αλλάξει» (vid)

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σε σχέση με το τι ισχύει για τον Κώστα Φορτούνη. Τι είπε για το ματς του Ολυμπιακού με Ηρακλή.
Μετά τον αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων για:
Τον Ηρακλή και το παιχνίδι: Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως θέλαμε. Αντιδράσαμε σωστά και στο β' μέρος κυριάρχησαμε. Παρότι δεν κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση πήραμε την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Τον Φορτούνη: Σε κάθε παιχνίδι επιλέγουμε τους καλύτερους. Εμπιστεύομαι τον Φορτούνη. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει τον καλό εαυτό του. Του έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλουμε από εκείνον και τι πρέπει να αλλάξει. Έχει τεράστιο ταλέντο αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί μόνο το ταλέντο.
Την εικόνα του Ολυμπιακού: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που σχεδιάσαμε. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες και να μας απείλησει. Στο β' μέρος όμως βελτιώσαμε την ταχύτητα, την κατοχή της μπάλας και δεν επιτρέψαμε στον Ηρακλή να μας απειλήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα