Η επόμενη μέρα στον Ατρόμητο

Η επόμενη μέρα στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Η επόμενη μέρα στον Ατρόμητο

bet365

Έπιασαν δουλειά στο Περιστέρι, με τον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο να εξετάζουν τις περιπτώσεις που υπάρχουν για τον διάδοχο του Τραϊανού Δέλλα. Οι τρεις που έχουν ξεχωρίσει.

Η αναζήτηση νέου τεχνικού στον Ατρόμητο συνεχίζεται με τον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο να τα λένε για ώρες το απόγευμα της Δευτέρας. Από την συνάντηση των δύο ανδρών, προέκυψαν τρία πρόσωπα που φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα για να διαδεχτούν τον Τραϊανό Δέλλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για δύο πρόσωπα από την ελληνική αγορά και ένα από αυτή του εξωτερικού. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα σενάρια, τα οποία θέλουν πρώτο όνομα στη λίστα να είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει όσα στοιχεία αναζητεί ο Γιώργος Σπανός. Από εκεί και πέρα, στη λίστα φαίνεται πως βρίσκεται και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος επίσης έχει στοιχεία που έχουμε δει πως προτιμάει τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Περιστερίου.

Κάποια ακόμα ονόματα που έχουν ακουστεί, είναι και αυτά των Σάββα Παντελίδη και Άκη Μάντζιου, ενώ στην πίσω άκρη του μυαλού τους στο Περιστέρι έχουν και την περίπτωση του Γιώργου Κορακάκη που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κ20 του συλλόγου.

Σε ότι αφορά το όνομα από το εξωτερικό, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία. Το μόνο που έχει προκύψει είναι πως πρόκειται για πρόσωπο που έχει μιλήσει και κατά το παρελθόν με τους διοικούντες του Ατρομήτου, αλλά τελικά δεν ανέλαβε την ομάδα.

Όπως και να έχει, τα πράγματα αναμένεται να γίνουν πιο ξεκάθαρα την Τρίτη. Τότε θα αρχίσουν οι συναντήσεις με τους τρεις που έχουν ξεχωρίσει και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας να έχουμε περισσότερα σε ότι αφορά και τα ονόματα των υποψηφίων ή ακόμα και τον διάδοχο του Δέλλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα