Φώναξε «παρών» ο Πασιένσια (pic)

Gazzetta team
Φώναξε «παρών» ο Πασιένσια (pic)

bet365

Με δύο γκολ του Γκονσάλο Πασιένσια, ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό που έγινε στον Ρέντη.

Υψηλό βαθμό ετοιμότητας έδειξε ο Γκονσάλο Πασιένσια στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1, στο Ρέντη.

Ο Πορτογάλος επιθετικός πέτυχε και δύο τέρματα των «ερυθρολεύκων» στο 12' και στο 68, δείχνοντας στον Πάουλο Μπέντο οτι μπορεί να τον υπολογίζει στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Κώστας Φορτούνης, ενώ ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό στα πόδια τους όπως είναι ο Δημήτρης Σιόβας και ο Αντρέας Μπουχαλάκης.

Το γκολ των φιλοξενούμενων, με το οποίο είχαν ισοφαρίσει προσωρινά, πέτυχε ο Περογαμβράκης στο 34'. Ακόμα έπαιξαν και οι Χουτεσιώτης, Ρομαό, Μανθάτης και Ανδρούτσος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης (65' Γεωργακόπουλος), Ντάσιος (65' Πάνος), Βαλεριάνος (46' Ρουμπουλάκου), Κύργιας (65' Αλιατίδης), Δεληζήσης (65' Καλλέργης), Ρομάνο (46' Αλμπάνης), Πουρτουλίδης (65' Γκούφας), Σιατραβάνης (65' Κονέ), Τζάνης (65' Τρίγκας), Διαμαντόπουλος (46' Πετρόπουλος) και Περογαμβράκης (46' Κάσσος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα