Μάνταλος, Αρετόπουλος και Μήτση σε ευρωπαϊκά ματς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Οι Μάνταλος, Αρετόπουλος αλλά και η Μήτση ορίστηκαν σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, όπως ενημέρωσε η UEFA και ανακοίνωσε η ΕΠΟ.
Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τους παρακάτω ορισμούς Ελλήνων διαιτητών σε αγώνες των διοργανώσεών της.
- Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος με βοηθούς διαιτητές τους Λάζαρο Δημητριάδη και Παναγιώτη Μεσσήνη ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα APOEL FC Youth-AS Roma Youth (28/9/2016) για τη φάση των ομίλων του UEFA Youth League 2016-2017.
- Ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Ηλία Αλεξέα και Ευθύμιο Κουρεντά ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα Maccabi Haifa FC Youth-FC Shakhtyor Soligorsk Youth (5/10/2016) για τη φάση των ομίλων του UEFA Youth League 2016-2017.
- Η διαιτητής Ευθαλία Μήτση με βοηθούς διαιτητές τις Χρυσούλα Κουρομπύλια και Μαρία Κουπαράνη ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα Chelsea LFC-Wolfsburg (5/10/2016) για τη φάση των 32 του UEFA Champions League γυναικών 2016-2017.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
