Κουτσοκούμνης: «Πρόεδρος και συμβούλιο συναίνεσης για ΕΠΟ» (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Κουτσοκούμνης: «Πρόεδρος και συμβούλιο συναίνεσης για ΕΠΟ» (pic)

bet365

O εκπρόσωπος των FIFA / UEFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης υποστήριξε, μέσω Facebook, πως η ΕΠΟ δεν θέλει εκλογές αλλά συναινετική λύση για πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο.

Ο Κύπριος αξιωματούχος συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να έχει επαφές για τα όσα συμβαίνουν. Σε σχέση με την ΕΠΟ και τις επικείμενες εκλογές της θέλησε να τοποθετηθεί στα social media. Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Το τι χρειάζεται τώρα η ΕΠΟ είναι ένα πρόεδρο και συμβούλιο συναίνεσης. Όχι εκλογές, αντιπαραθέσεις: νικητές και ηττημένους. Μόνο έτσι θα προχωρήσει μπροστά το Ελληνικό ποδόσφαιρο και θα επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα που το ταλανίζουν και το ταλαιπωρούν συμπεριλαμβανομένης της βίας στα στάδια και έξω από αυτά. Το ερώτημα είναι αν οι δυνάμεις που αντιμάχονται για να κερδίσουν στις εκλογές διαθέτουν την οπτική γωνία για να δουν το γενικό συμφέρον του ιδίου του ποδοσφαίρου.
Ακολούθησε μία σχετική συζήτηση κάτω από το post με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη να λέει για:
Το τι εννοεί: Το τι λέω είναι ότι για το καλό του ποδοσφαίρου θα πρέπει όλες οι παρατάξεις να συνεννοηθούν για ένα υποψήφιο και ένα συμβούλιο. Αυτό.
Σέβομαι τις όποιες δημοκρατικές διαδικασίες τα ελληνικά μου όμως είναι πολύ καλά για να παρερμηνευτούν.
Τους διαιτητές του περσινού τελικού: Δεν αναμειχθήκαμε στο θέμα των διαιτητών του τελικού. Αν κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο είναι παρεξήγηση. Αναληθές.
Την αποχή του κόσμου από το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και την παρουσία των επιτροπών των FIFA / UEFA στην χώρα μας: Σε σχέση με την συμβολή FIFA μπορείτε να διατηρείτε τις όποιες απόψεις. Κρίνουμε ότι ήταν επιτυχής. Αλλά εσείς μπορείτε να κρίνετε διαφορετικά αν θέλετε... πάντοτε βέβαια εκ των έξω.
 

Τελευταία Νέα