Ρεσίνο και Αλκαράθ για Ατρόμητο

Ρεσίνο και Αλκαράθ για Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Ρεσίνο και Αλκαράθ για Ατρόμητο

bet365

Αρκετές προτάσεις έχουν στον Ατρόμητο, αλλά δύο είναι αυτές που ξεχωρίζουν.

Σε αναζήτηση προπονητή εξακολουθεί να είναι ο Ατρόμητος, με τις προτάσεις να πέφτουν... βροχή στο Περιστέρι. Δύο όμως, είναι οι περιπτώσεις που ξεχώρισαν και αυτές είναι του Λούκας Αλκαράθ και του Αμπέλ Ρεσίνο. Όπως γράφει η εφημερίδα «GoalNews» οι δύο τους έχουν πάρει προβάδισμα, με τις πληροφορίες του gazzetta.gr να αναφέρουν ότι το μεγάλο φαβορί είναι ο Ρεσίνο.

Μπορεί ο Αλκαράθ να έχει το πλεονέκτημα πως έχει δουλέψει στον Άρη, αλλά ο Σπανός δεν... καίγεται να φέρει κόουτς με γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας. Αντίθετα, πρώτο μέλημα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, είναι να βρει έναν προπονητή με δυνατό βιογραφικό, με εμπειρίες, που θα μπορέσει να αράξει έργο και να κάνει την διαφορά. Και με την προϋπηρεσία του Ρεσίνο σε Ατλέτικο, Θέλτα, Γρανάδα και Βαγιαδολίδ, μοιάζει ιδανικός!

Από το Περιστέρι ακόμα δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν τα ονόματα. Κάτι που είναι λογικό, αφού ακόμα δεν έχει γίνει επαφή με κανέναν από τους δύο, κάτι που αναμένεται να γίνει από Δευτέρα, με τους Σπανό και Αγγελόπουλο να οριοθετούν μέσα στο Σαββατοκύριακο τους στόχους και στην συνέχεια να ξεκινούν τα ραντεβού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα