Kαταγγελία Ολυμπιακού για ΟΠΑΠ και Μελισσανίδη!

Δημήτρης Τομαράς
Kαταγγελία Ολυμπιακού για ΟΠΑΠ και Μελισσανίδη!

bet365

Ο Ολυμπιακός πήρε ξανά θέση στο Δ.Σ. της Super League για το ζήτημα του ΟΠΑΠ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Καταγγελίες και από άλλες ομάδες.

Στο Δ.Σ. της Λίγκας βρέθηκαν εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Βρέντζος και ο Τάκης Αγραφιώτης. Ο Ολυμπιακός μίλησε για ακόμα μία φορά και ενώπιον του Σταύρου Κοντονή για τις ενστάσεις του και την καταγγελία του για το ασυμβίβαστο στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχετικά με την ΟΠΑΠ Α.Ε. και πως δεν μπορεί ο μέτοχος του ΟΠΑΠ να είναι και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ και να υπάρχουν παράλληλα αντίπαλες ομάδες που να χορηγούνται από τον συγκεκριμένο Οργανισμό.

Επίσης πως δεν μπορεί να ανοίγει και να κλείνει η... κάνουλα του ΟΠΑΠ για διοργανώτριες Αρχές ή ομάδες. Αφού λοιπόν υπάρχει μία διαδικασία νέου αθλητικού Νόμου η Πολιτεία θα πρέπει να επέμβει. Στο συμβούλιο της Super League ακούστηκαν και από άλλες ομάδες καταγγελίες (σ.σ. όπως η ΑΕΛ) σε σχέση με τον ΟΠΑΠ και τις όποιες ποδοσφαιρικές εξελίξεις που αγγίζουν ακόμα και τις εκλογές της ΕΠΟ. Τις συγκεκριμένες καταγγελίες τις έχει κάνει ξανά ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα