Κρίνεται το Σάββατο για Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Κρίνεται το Σάββατο για Φορτούνη

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε την Παρασκευή αποθεραπεία με καλά δείγματα και το Σάββατο θα κριθεί οριστικά το επίπεδο ετοιμότητάς του για την ΑΕΚ.

Για τον Φορτούνη τα νεότερα θα υπάρξουν το Σάββατο οπότε θα τον δει ξανά το ιατρικό team. Σε πρώτη φάση από μεριάς των Πειραιωτών εκφράζεται αισιοδοξία για την κατάστασή του μετά τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και σιγουριά πως θα είναι καλά, θα προπονηθεί το Σάββατο και θα μπει αποστολή για να είναι διαθέσιμος.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε αποθεραπεία την Παρασκευή και τα πρώτα δείγματα είναι καλά. Ωστόσο οι τελικές αποφάσεις για την χρησιμοποίησή του ή με στο ματς με την ΑΕΚ θα προκύψουν το Σάββατο. Επίσης και ο Ντε Λα Μπέγια - που είχε ένα... θέμα τραυματισμού από τον ΑΠΟΕΛ - δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Κανονικά γυμνάστηκε ο Τσιμίκας. Ο Ομάρ μπαίνει σταδιακά σε φουλ πρόγραμμα και ο Ρέτσος είναι ο μόνος που προφυλάσσεται. Το Σάββατο υπάρχει πρωινή προπόνηση στις 10.30 και μετά θα βγει αποστολή από το προπονητικό επιτελείο.

Σε σχέση με την 11άδα πάντως Μάρτινς και Μάριν δείχνουν να έχουν προβάδισμα, όπως και ο Ιντέγε. Μένουν να φανούν οι τελικές δοκιμές και αποφάσεις το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα