Και πάλι χωρίς Πάρντο

Gazzetta team
Και πάλι χωρίς Πάρντο

bet365

Και πάλι εκτός αποστολής του Ολυμπιακού, έμεινε ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος δυσκολεύεται να πείσει τον Πάουλο Μπέντο να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αν όμως πρέπει να βρούμε μία, αυτή ακούει στο όνομα του Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έμεινε και πάλι εκτός αποστολής, κάτι που δείχνει οτι ο Πάουλο Μπέντο δυσκολεύεται να τον εμπιστευτεί. Πόσω μάλλον σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Φορτούνης συμπεριλήφθηκε κανονικά, σε αντίθεση με τους τραυματίες Ελαμπντελαουί και Ρέτσο, αλλά και τους Σιόβα, Μπουχαλάκη, Ζντιέλαρ, και Μανιάτη.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα